Офис, кв. Мотописта, бул. България

Отдаваме под наем луксозен офис находящ се в близост до бул. България. Офисът е не обзаведен. Разпределение: Антре към помещение с преход към две други стаи, баня с тоалетна, тераса. Офисът е на партерен етаж в изключително луксозна сграда. Допълнителна информация: Сградата разполага с охрана, видеонаблюдение, поддръжка на общи части, външни ролетни щори, видеодомофон. Има възможност за наемане на още едно помещение с квадратура от 84 м2 на цена 1500 лв. Снимките са от двете помещения! За повече информация: Пламен Георгиев, тел. 0878 406 401.

Офис , кв. Лозенец, бул. Джеймс Баучер

Отдаваме под наем офис находящ се в кв. Лозенец, пряка на бул. Джеймс Баучер. Офисът е обзаведен. Етаж - Партер. Възможност за наемане на подземно паркомясто. Офисът е много близо до метростанция " Джеймс Баучер"  За повече информация и огледи - Пламен Георгиев, тел. 0878 406 401.

Двустаен апартамент , кв. Гео Милев, ул. Лидице

Отдаваме под наем двустаен , луксозен апартамент. Разпределение: Голямо антре, в което е изнесен кухненския бокс, дневна / с тераса / , спалня, баня с тоалетна. Жилището ще бъде напълно обзаведено и оборудвано до 28.12.2017 г. Мебелите и уредите са поръчани. Апартаментът е с изцяло естествени настилки / паркет /. Отоплението е на ТЕЦ. За повече информация и огледи: Пламен Георгиев, тел. 0878 406 401. 

Тристаен апартамент , кв. Лозенец, ул. Цветна градина

Предлагаме за продажба тристаен апартамент в кв. Лозенец, ул. Цветна градина. Апартаментът е с чиста квадратура от 85 кв.м, като в тази квадратура не са включени и терасите. Разпределение: Хол с преход към една спалня, спалня, кухня, антре, баня с тоалетна, балкони. Жилището е в много добро състояние, напълно обзаведено. Към апартамента има мазе 6,5 кв.м и таван 8 кв.м. Възможност за преустройство в четиристаен. За повече информация и огледи: Пламен Георгиев, тел. 0878 406 401